Sunt in prezent in CIC pana la un an (copilul are 8 luni acum). Mi-am gasit un alt loc de munca decat cel actual si doresc sa demisionez si sa ma reangajez. Cum se procedeaza? Multumesc
Mergeti la angajatorul de la care ati intrat in CCC si depuneti o cerere de incetare a suspendarii c.i.m. si ,totodata , de incetare a c.i.m. fie prin demisie , fie cu acordul partilor.
art.19 din OUG 111/2010:
(1) Beneficiarul drepturilor prevăzute de prezenta ordonanţă de urgenţă este obligat să comunice în scris primăriei orice modificare intervenită în situaţia sa, de natură să determine încetarea sau suspendarea plăţii drepturilor, în termen de 15 zile lucrătoare de la apariţia acesteia.
(2) Comunicarea prevăzută la alin. (1) se transmite de către primărie agenţiei teritoriale în termen de 5 zile lucrătoare de la data înregistrării.
In acest caz, in termen de 15 zile lucratoare de la data semnarii noului c.i.m. anuntati in scris Primaria si, totodata , solicitati si acordarea stimulentului de insertie.
Demisie
Dana danuta24
Prezint urmatoarea situatie: am fost in ccc 1 an si 4 luni,dupa cAre am facut cerere de reluare activitate la vechiul loc de munca pt a mi putea da demisia de ... (vezi toată discuția)