avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Exista un termen de timp in care trebuie sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Exista un termen de timp in care trebuie sa te reangajezi ...

Buna ziua . Exista un termen de timp in care trebuie sa te reangajezi că sa beneficiezi in continuare de stimulentul de inserție.
(In contextul in care am demisionat de la locul dinainte)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 20 Aprilie 2023
Legea nu prevede un anumit termen..oricum pe durata cat nu aveti venituri nu primiti stimulentul de insertie ..aveti grija ca trebuie sa anuntati Primaria sau AJPIS-ul ca nu mai realizati venituri .

Beneficiarul drepturilor prevăzute de OUG 111/2010, este obligat să comunice în scris primăriei orice modificare intervenită în situația sa, de natură să determine încetarea sau suspendarea plății drepturilor, în termen de 15 zile lucrătoare de la apariția acesteia. ... in speta, termenul curge de la data incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie cic si reangajare madalina40 madalina40 Buna ziua, Sunt in prezent in CIC pana la un an (copilul are 8 luni acum). Mi-am gasit un alt loc de munca decat cel actual si doresc sa demisionez si sa ma ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Subsemnata Subsemnata Buna ziua. Am inceputul munca cu 90 zile inainte de a implini copilul 2 ani dar sunt angajata pe perioada determinata (o luna) urmand ca ulterior sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Am fost in concediu crestere copil 1 (un) de zile si doresc reînceperea activității. Pentru obținerea stimulentului de inserție execeptand ... (vezi toată discuția)