avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

am nevoie urgenta de ajutorul dumneavoastra!sunt in CCC(bebe 1 an si 4 luni)..saptamana trecuta am semnat demisia la vechiul loc de munca,iar peste o sapt semnez contract la noul loc de munca!daca fac aceasta pauza de 2-3 saptamani intre demisie si noua angajare,mai primesc acel stimulent pentru ca ma intorc mai devreme de 2 ani ai copilului la munca?multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Dana danuta24 , utilizator 17:23, 3 Iunie 2018
In acest caz, veti putea beneficia de stimulent de insertie.
Ultima modificare: Duminică, 3 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal cassady cassady Am si eu o dilema si sper ca ma puteti ajuta. Sunt in concediu maternal si vreau sa-mi schimb locul de munca. Daca ma intorc la servici si apoi imi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Geany92 Geany92 Buna ziua!Momentan sunt in ccc,copilul meu va implini 2 ani pe 7iulie anul acesta.Eu doresc sa ma intorc la munca mai devreme cu 60zile pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie IulianaNastase IulianaNastase As vrea sa va intreb ceva despre stimulentul de insertie. Daca ma intorc la munca mai devreme cu 2 luni inainte ca copilul sa implineasca 2 ani dar imi dau ... (vezi toată discuția)