avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Activitate jack007

Activitate jack007

Răspuns la discuția Sentinte civilã de divort
Pai eu tot întreb de ceva ani mai mulți avocati care mi-au spus ca nu se mai poate face nimic, chiar așa este.
Atunci singura soluție cred ca este sa îmi schimb eu numele.
As dori si eu sa știu dacă se mai poate face ceva in legătura cu Sentinta Civilă de divorțează, rămasă definitiva acum 10 ani, si anume: - la divorț am fost de acord ca fosta soție sa îmi poarte numele in continuare iar acuma nu mai doresc ca aceasta sa îmi mai poarte numele si sa își reia numele de fata, se mai poate ataca cumva Sentinta Civilă sau am sa port aceasta povara tot restul vieții.
Cu speranța ca ve-ți da curs solicitări mele
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Redeschidere succesiune?!
trope_doi a scris:jack007
Nu vreau sa citez sau sa sicanez pe nimen cea ce v-am prezentat eu este un caz real aflat la ora actuala in dezbatere de membrii familiei.
Sa stiti ca eu una nu cred ca acest site este ca sa razi de cineva sau sa sicanezi eu stiu vreo persoana chiar daca este si cunoscuta.Eu personal nu imi permit asa ceva.
Va multumesc mult.
Răspuns la discuția Redeschidere succesiune?!
tia2181 a scris:

Buna ,
V-as ruga sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema. Dupa decesul sotului, vin la mostenire cei patru copii in viata .
Eu vreau sa fac succesiunea dar intampin o problema,respectiv 3 dintre frati renunta in totalitate la mostenire in favoarea mea iar unul nu vrea sa mearga sa semneseze sucesiunea. Se poate sa fac sucesiunea si fara cel de al 4 copil care nu este de acord.Cel de al 4 copil care nu vrea sa semneze sucesiunea, vrea sa mearga la notariat sa de-a o declaratie pe propria raspundere ca nu are nici un fel de pretentie materiala, in cazul acesta se poate face succesiunea.
Daca nu se poate in cazul mai sus mentionat, as putea deschide un proces uzucapine tinand cont ca sunt proprietara apartamentului de circa 18 ani.
Va multumesc foarte mult.