avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sentinte civilã de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sentinte civilã de divort

As dori si eu sa știu dacă se mai poate face ceva in legătura cu Sentinta Civilă de divorțează, rămasă definitiva acum 10 ani, si anume: - la divorț am fost de acord ca fosta soție sa îmi poarte numele in continuare iar acuma nu mai doresc ca aceasta sa îmi mai poarte numele si sa își reia numele de fata, se mai poate ataca cumva Sentinta Civilă sau am sa port aceasta povara tot restul vieții.
Cu speranța ca ve-ți da curs solicitări mele
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:51, 31 August 2012
:O:O:tomato:

... dupa 10 ani????

X-(

... pai, omule... de ce ai fost de acord in urma cu 10 ani si abea acum te gandesti la aceasta "povara" ??? #-o
Ultima modificare: Vineri, 31 August 2012
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
Pai eu tot întreb de ceva ani mai mulți avocati care mi-au spus ca nu se mai poate face nimic, chiar așa este.
Atunci singura soluție cred ca este sa îmi schimb eu numele.
Asta e singura solutie- sa va schimbati dvs numele daca chiar nu puteti trece peste asta. Numai ca trebuie sa aveti un motiv intemeiat, nu puteti motiva ca va schimbati numele doar ca nu vreti un nume comun cu fosta sotie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - al doilea - revenire la numele purtat "de fata" Andrei Koszti Andrei Koszti A se casatoreste purtand numele Popescu. Dupa casatorie i-a numele sotului si anume de Ionscu. Divorteaza de acesta si isi pastreaza, cu acordul sotului, ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie sylvyu sylvyu In momentul actual port numele de familie al sotului desi suntem despartiti legal . Vreau sa stiu cum trebuie sa procedez pentru a reveni la numele purtat ... (vezi toată discuția)
Pastrarea numelui de familie dupa divort de comun acord ContSters172748 ContSters172748 Buna seara, Pe data de 17.02.2014 am depus impreuna cu sotia, la un notar public, cerere de divort de comun acord, iar pe data de 18.03.2014 trebuie sa ne ... (vezi toată discuția)