Din comentariul acesta reiese clar ca sunteți vizibil deranjata, ușor acidă si foarte frustrată, fiind dvs o mama singura cu un copil, presupun. Observ ca aveti sute de comentarii pe platformă, majoritatea pe același subiect.
Nu stiti nici macar 0.01% din povestea vietii mele, iar faptul ca.mi vad copilul rar, nu denota incapabilitatea mea de a fi tată. Am rezumat povestea, întrucât ma interesa un singur aspect, nu sa stau sa povestesc viața mea. Nu toti tatii sunt denaturati, sa știți...nu e in adn.ul lor, precum considerati, cum nici toate mamele singure cu copii, nu sunt ușa de biserica sau model de mama.
Fosta sotie, mai are 2 divorțuri dupa al nostru si inca un copil pe care instanta nu i l.a mai incredintat ei, ci tatălui.
Cum e povestea acum?
A fi judecator moralist e simplu, mai bine va vedeti paiul din ochiul dvs.
Faceti.va un bine, ieșiți la aer, ascultati o muzica buna, relaxati.va.
proastasatului a scris:
Divortul s-a pronuntat pe legea veche, deci, din pacate pentru dvs, mama nu are nevoie de semnatura Prin urmare nu v=a falsificat nicio semnatura neavand nevoie de ea si nici nu-i puteti face ”vreun rau” asa cum v-ati planificat. In schimb, v-ati putea interesa de costurile unor astfel de vacante si, macar pe viitor, sa participati financiar la ele. Desigur ma refer strict la costurile copilului, ideea normala de parinte fiind sa sprijiniti vacante frumoase pentru copilul dvs, nu sa cautati sa faceti rau celui care ofera copilului astfel de bucurii. Dar deh, miza pare a fi raul mamei, nu binele copilului!