avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Activitate Leontina Marinela

Activitate Leontina Marinela

Va multumesc frumos pentru sfaturi!
Buna seara,

Eu si sotul ne-am casatorit in Romania dar locuim in Anglia. Fratele meu, care locuieste cu noi, a venit acasa de la servici mai devreme si, in camera lui, l-a gasit pe sotul meu intr-un act sexual cu o alta femeie. Sotul meu a recunoscut ceea ce a facut. Eu as vrea sa divortez desi suntem casatoriti doar de 2 ani si jumatate. Problema este in felul urmator: cum pot divorta de aici, din Londra, si ce drepturi am de pe urma acestui divort?
Va multumesc.
In urma cu aproape 2 ani am mostenit, atat eu cat si fratele meu, casa tatalui meu (ce din pacate decedase). El niciodata nu a ridicat gard pentru a fi separat de vecinii lui deoarece erau fratii lui. Atunci, pentru a nu tulbura spiritele, nici eu nu am ridicat un gard, pentru a continua a mentine relatii pacifice cu familia. Fiind plecata din tara, sora tatalui meu a construit un gard pentru a face cusca la caine ce a fost amplasat cu cuie pe fatada casei mele. Practic un gard plasa batut cu cuie pe partea stanga a casei mele, ce ocupa cca 20 cm. Am sunat la politie iar acestia au spus, dupa ce s-au prezentat la fata locului ca este fix problema mea si a matusii mele, ca ei nu pot face nimic, nici macar amenda sa ii dea.
Acum va rog frumos, ce ma sfatuiti sa fac? Cum sa procedez?
Va multumesc anticipat.