avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Activitate Rexharison

Activitate Rexharison

Răspuns la discuția Buna ziua- incetare executare
Cred ca condițiile astea au fost întotdeauna.
Am vazut ca a apărut o informație mai noua si poti înceta executarea,banuiesc ca in instanță.
Mi se tot prelungește executarea,de la alti executori,suma a crescut foarte mult desi nu inteleg de ce.
Poate imi puteti oferi mai multe informații.

Multumesc

Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA a scris:

Art. 702 Cor pr. civila

Cazuri de încetare a executării

(1) Executarea silită încetează dacă:

1. s-a realizat integral obligaţia prevăzută în titlul executoriu, s-au achitat cheltuielile de executare, precum şi alte sume datorate potrivit legii;

2. nu mai poate fi efectuată ori continuată din cauza lipsei de bunuri urmăribile sau a imposibilităţii de valorificare a unor astfel de bunuri;

3. creditorul a renunţat la executare;

4. a fost desfiinţat titlul executoriu;

5. a fost anulată executarea.

Cum pot înceta o executare?Am vazut ca s a schimbat legea si as dori sa stiu cum o pot sispenda
Răspuns la discuția Înmatriculări auto
Asta se poate întîmpla oricînd,nu neapărat după 90 de zile?

Rexharison a scris:

De unde stie politia că eu am cumpărat acel autoturism?Poate mi l a lasat să îl folosesc

ynocentta a scris:

Conform modificari survenite lla legislatia rutiera si intrate in vigoare de la 20 mai a.c. daca nu sunteti proprietarul vehiculului si nu detineti documente justificative-la eventual eveniment in trafic sau control va asumati responsabilitatea sa fiti sanctionat sa se retina documentele auto si placutele de inmatriculare

Răspuns la discuția Înmatriculări auto
De unde stie politia că eu am cumpărat acel autoturism?Poate mi l a lasat să îl folosesc

ynocentta a scris:

Conform modificari survenite lla legislatia rutiera si intrate in vigoare de la 20 mai a.c. daca nu sunteti proprietarul vehiculului si nu detineti documente justificative-la eventual eveniment in trafic sau control va asumati responsabilitatea sa fiti sanctionat sa se retina documentele auto si placutele de inmatriculare

Vreau sa cumpăr o masina de la cineva,nu este proprietar in acte,si nu îmi poate da fiscal....nu scrie instrainat pe talon si va rămîne așa....facem doar vinzare cumpărare....pot circula cu ea așa?