avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate Ral1982

Activitate Ral1982

Buna ziua,

Le-am facut pe amandoua si drgeaba. Tocmai am vorbit si cu presedintele blocului pe care l-am chemat aseara cand nu am mai rezistat si a mers si el sa vorbeasca cu ei si mi-a spus ca i-a amenintat si pe ei la fel cum m-a amenintat si pe mine ca ma omoara. Plus ca mi-a spus ca era beat si pus pe cearta.

Multumesc frumos de raspuns.
Buna ziua,

Am si eu neplacerea de a avea deasupra mea niste vecinii foarte galagiosi si agresivi care zi de zi fac zgomot, trantesc, le alearga copii prin casa si ne deranjeaza ingrozitor.
Le-am facut pana acum 3 sesizari scrisr la politie iar aseara le-am chemat echipajul de politie de la sectia de care apartinem deoarece nu mai suport. Tin sa mentionez ca lucrurile astea se intampla de 6 ani de zile. Acum iar au inceput si vor sa provoace un nou scandal.

Ce le pot face?

Nu mai pot. M-am saturat sa dorm cu casti pe urechi, m-am saturat sa vin cu spaima acasa ca iar nu pot sa dorm din cauza lor.

Multumesc anticipat,

Raluca
Multumesc frumos pentru raspunsuri.

flory_mr a scris:

Nu se plătesc cheltuieli de judecată decât la finalul procesului, și asta doar dacă va pierde procesul sora dvs. (cine pierde, plătește). E un abuz al președintelui să vă impună pe listele de plată un onorariu al unui avocat care nici măcar nu a apărat în vreun termen de judecată ... ce să plătească, statul acasă, dacă n-a început procesul ?

Nici macar nu a inceput.

Tocmai asta este problema mea ca sora mea nu a primit nici o citatie sau ceva care sa confirme ca este data in judecata decat spusele administratorei.

Si totusi astazi cand a afisat lista de intretinere apare suma respectiva bagata la intretinere.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

S-a terminat procesul sau se desfasoara?

Pe suma cu avocatul nu au dreptul de a cere bani in lista de plata si sa o oblige.

Buna ziua,

In care caz se poate imputa onorariul avocatului atunci cand esti dat in judecata pentru neplata intretinerii?

Caz concret: pe sora mea au dat-o in judecata pentru ca nu a platit intretinerea in valoare de 4700 ron. Pana sa o dea in judecata (desi nu ia ajuns nici o notificare cum ca ar fi data in judecata de la tribunal) ea a achitat partial suma de 2200 ron. Acum cand s-a afisat lista de intretinere iau bagat onorariul avocatului in valoare de 1800 ron.

Problema este ca in acelasi bloc mai este o persoana care are aceeasi restanta ca si ea dar pe aceea nu au dat-o in judecata.

Cui putem sa ne adresam?

Multumim.