Am si eu neplacerea de a avea deasupra mea niste vecinii foarte galagiosi si agresivi care zi de zi fac zgomot, trantesc, le alearga copii prin casa si ne deranjeaza ingrozitor.
Le-am facut pana acum 3 sesizari scrisr la politie iar aseara le-am chemat echipajul de politie de la sectia de care apartinem deoarece nu mai suport. Tin sa mentionez ca lucrurile astea se intampla de 6 ani de zile. Acum iar au inceput si vor sa provoace un nou scandal.
Ce le pot face?
Nu mai pot. M-am saturat sa dorm cu casti pe urechi, m-am saturat sa vin cu spaima acasa ca iar nu pot sa dorm din cauza lor.
Le-am facut pe amandoua si drgeaba. Tocmai am vorbit si cu presedintele blocului pe care l-am chemat aseara cand nu am mai rezistat si a mers si el sa vorbeasca cu ei si mi-a spus ca i-a amenintat si pe ei la fel cum m-a amenintat si pe mine ca ma omoara. Plus ca mi-a spus ca era beat si pus pe cearta.
Vecina galagioasa
cortab
Buna ziua,
M-am mutat de cateva luni intr-o garsoniera si tot de atunci am probleme cu vecina de care locuieste sub mine. Este o batrana care nu aude si din ... (vezi toată discuția)