avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum sa potolesti vecinii galagiosi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum sa potolesti vecinii galagiosi

Buna ziua,

Am si eu neplacerea de a avea deasupra mea niste vecinii foarte galagiosi si agresivi care zi de zi fac zgomot, trantesc, le alearga copii prin casa si ne deranjeaza ingrozitor.
Le-am facut pana acum 3 sesizari scrisr la politie iar aseara le-am chemat echipajul de politie de la sectia de care apartinem deoarece nu mai suport. Tin sa mentionez ca lucrurile astea se intampla de 6 ani de zile. Acum iar au inceput si vor sa provoace un nou scandal.

Ce le pot face?

Nu mai pot. M-am saturat sa dorm cu casti pe urechi, m-am saturat sa vin cu spaima acasa ca iar nu pot sa dorm din cauza lor.

Multumesc anticipat,

Raluca
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:48, 16 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Le-am facut pe amandoua si drgeaba. Tocmai am vorbit si cu presedintele blocului pe care l-am chemat aseara cand nu am mai rezistat si a mers si el sa vorbeasca cu ei si mi-a spus ca i-a amenintat si pe ei la fel cum m-a amenintat si pe mine ca ma omoara. Plus ca mi-a spus ca era beat si pus pe cearta.

Multumesc frumos de raspuns.
Din pacate asa e viata la bloc, depindem prea mult de cei din jur ori cu zgomote, uneori cu niste mirosuri de nesuportat si multe altele.
Daca detineti probe ca vecinii v-au amenintat sesizat oficial politia teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice racfm racfm Am si eu o problema cu Jandarmeria ... Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar ... (vezi toată discuția)
Amenintari nefondate cu chemarea politiei alexstacescu alexstacescu Va salut cu respect, Sunt proprietarul unei garsoniere, si de ceva vreme am probleme cu vecinul de jos... Vine noaptea la mine la usa, si ma acuza ca nu ... (vezi toată discuția)
Vecina galagioasa cortab cortab Buna ziua, M-am mutat de cateva luni intr-o garsoniera si tot de atunci am probleme cu vecina de care locuieste sub mine. Este o batrana care nu aude si din ... (vezi toată discuția)