Va salut cu respect,
Sunt proprietarul unei garsoniere, si de ceva vreme am probleme cu vecinul de jos...
Vine noaptea la mine la usa, si ma acuza ca nu poate sa doarma din cauza mea, ca fac galagie. Initial am crezut ca poate aude galagie de la altcineva, si vine la mine, crezand ca sunt eu, dar nu este asa; mentionez ca nu am avut probleme cu nimeni din scara, nu fac galagie absolut deloc, numai ca la mine mereu este lumina aprinsa noaptea deoarece nu pot dormi, si ma uit la televizor in surdina, incercand sa adorm...
Ultima data a venit la ora 04:00 AM di mi-a batut in usa foarte tare, iar cand am iesit, a inceput sa ma injure, si ma ameninte cu chemarea politiei, si ca ma bate daca nu ma potolesc cu galagia!!!
Mentionez ca am fost foarte atent sa vad daca este altcineva in scara care ar face galagie si dansul sa creada ca este de la mine, dar nu este nimeni.
Nu stiu ce sa mai fac, deoarece nu este prima data cand cheama politia la mine... desi de fiecare data cand au fost agentii nu au avut ce sa imi reproseze. Pot sa il reclam eu pe dansul pentru calomnie? ma-am saturat sa vina cu scandal noaptea la usa si sa trezesc toata scara... imi este rusine.
Ce pot face?
Va multumesc anticipat !
Eu cred ca ar trebui sa discutati ca intre oameni,facandu-va concesii reciproce pentru ca sunteti vecini si sa nu se mai ajunga la plangeri si la alte complicatii,la timp pierdut prin fata diferitelor organe.
Cred ca o intelegere pe cale amiabila ,intre doi oameni maturi,poate fi realizata cu succe,dand dovada de inteligenta si intelegere reciproca
Imi cer scuze ca nu am mentionat de prima data, dar am incercat sa fac acest lucru, si nu o data, de mai multe ori. Cand am vazut ca nu ma pot intelege cu dansul, am incercat sa discut si cu sotia dansului, care este o fire mai intelegatoare, dar dansa mi`a spus ca nu are ce sa ii faca, ca asa este dansul, si ca se enerveaza din orice, ca exagereaza mereu... Sincer imi este mila de saraca femeie care trebuie sa il indure in fiecare zi... fara sa vreau ii aud in fiecare zi cum se cearta... dansul tipa mereu...
Sunt un om intelegator, pasnic, dar am si eu limitele mele. Nu pot sa indur in fiecare seara sa fiu injurat de mama si amenintat cu bataia... La ultima cearta cu dansul aproape mi-am pierdut firea si am vrut sa il iau la bataie, dar mam stapanit si m`am rezumat la a-i inchide usa in nas... nu stiu cat o sa pot sa il mai suport.
Genul acesta de incidente se soldeaza in cele din urma cu o mare bataie! Sfatul meu , ca sa preintampinati si sa evitati ajungerea la violenta , este sa faceti o plangere penala impotriva vecinului la politie pentru savarsirea infractiunii de amenintare! In acest fel , chiar daca este posibil sa nu primeasca decat o amenda sau nici macar , vecinul va fi chemat si audiat de catre organele de politie! Si astfel , va sti ca daca se intampla ceva , el este primul invinovatit. Plus ca va va evita cu certitudine!B-)
Succes!
Daca ati ajuns in aceasta situatie,urmati sfatul dlui Mihai si formulati la politie, impotriva vecinului recalcitrant plangere penala penala pentru amenintare,conform art.193 c.pen..
Macar pentru o perioada,poate se va calma.
Vecin agresiv
florbad2006
buna ziua.
locuiesc intr-un imobil cu 4 etaje, la etajul 3. vecinii de deasupra mea aproape in fiecare noapte se cearta, fac zgomot (pe la 12- 1 noaptea)...sa ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecin
Florii2019
Ce dovezi sunt necesare pt. a da în judecata un vecin pt hartuire? De 2 luni bate seara de seara,în calorifer după ora 11 noaptea,injura,ne lasa scrisori ... (vezi toată discuția)