avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate adi_0264

Activitate adi_0264

Răspuns la discuția Asigurare sanatate
Multumesc
Buna ziua, Nu am fost asigurata. Anul acesta ,2023, am platit la ANAF 1800 lei pentru sanatate. Declarația D212 s-a depus (pentru anul acesta ) și am primit mesaj ca s-a transmis cu succes, dar la ANAF mi-au spus ca încă nu “se vede” . Banii pentru sanatate i-am platit, (i-au luat )
Întrebarea mea este : de cand pot beneficia de servicii medicale ?
Multumesc
Ce obligatii fiscale am daca o persoana imi face curatenie de doua ori pe luna? Cum se procedeaza in acest tip de colaborare? Trebuie sa incheiem un contract de colaborare? Trebuie sa platesc eu ceva ?
Multumesc tuturor pentru sfaturi si indrumari.
Am imprumutat banii cum am promis, desigur, fara nicio dobanda ) dar cu act notarial.. I-am primit inapoi la data stabilita , dar.... de atunci ,” prietena “ , nu mai vorbeste cu mine.Imi reproseaza ca am fost nesimtita si ca am avut nerusinarea sa-i cer un act notarial, ca actul a costat-o..
Deci, toti ceI care m-au sfatuit sa nu dar bani imprumut au avut perfecta dreptate.
M-am invatat minte!!!
Răspuns la discuția Dreptul de folosire a liftului
Multumesc,
O sa vorbesc cu un avocat dar consider ca este un abuz al dezvoltatorului. Dupa de am platit “o caruta” de bani ( pentru mine , 85 000 € este o suma imensa) am pretentia sa pot locui in apartament, (care este la etajul 5). Asa am ales apartamentul, sa fie cu lift !!!
Buna ziua,
Am urmatoare problema: Am cumparat un apartament int-un bloc nou, apartament pe care l-am achitat integral de o luna de zile,respectand toate clauzele contractului de vanzare-cumparare. Dezvoltatorul refuza sa puna lifturile in functie ,conditionand punerea in functiune de constituirea Asociatiei de proprietari.
Intreb; Daca nu sunt vandute toate apartamentele, danu sunt platite integral toate, daca marea majoritate a apartamentelor sunt locuite de chiriasi, eu ce fac ? Cum pot folosi liftul ? Ce drepturi am ? Eu am 56 de ani, sunt operata la genunchi si am nevoie de lift.
Multumesc. Un contract de împrumut la notar care stabilește ca dacă in termen de 6 luni nu primesc banii apartamentul pe care-l cumpara devine al meu e ok?