avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligatii fiscale intr-un contract de colaborare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligatii fiscale intr-un contract de colaborare

Ce obligatii fiscale am daca o persoana imi face curatenie de doua ori pe luna? Cum se procedeaza in acest tip de colaborare? Trebuie sa incheiem un contract de colaborare? Trebuie sa platesc eu ceva ?
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adi_0264 , utilizator 23:42, 8 Martie 2021
Contract de prestari servicii inregistrat la Fisc. Prestatorul va plati impozit.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii adinaadina adinaadina Buna ziua! Am si eu o rugaminte, puteti sa imi spuneti si mie daca se poate incheia contract prestari servicii cu o persoana fizica pentru a face curatenie ... (vezi toată discuția)
Limita pe ora la contracte de prestari servicii lauricafl lauricafl Buna ziua. Poate cineva sa imi spuna daca la contractele de prestari servicii este limita de 150 lei pe ora, sau nu? Se plateste si sanatate, sau doar ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii de traducere corina_I corina_I Buna seara, Sunt traducator autorizat de MJ, sunt inregistrata la Administratia Fianciara din orasul meu din anul 2007 si am platit si platesc impozitul pe ... (vezi toată discuția)