avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare sanatate

Buna ziua, Nu am fost asigurata. Anul acesta ,2023, am platit la ANAF 1800 lei pentru sanatate. Declarația D212 s-a depus (pentru anul acesta ) și am primit mesaj ca s-a transmis cu succes, dar la ANAF mi-au spus ca încă nu “se vede” . Banii pentru sanatate i-am platit, (i-au luat )
Întrebarea mea este : de cand pot beneficia de servicii medicale ?
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2023
adi_0264, utilizator
Cel mai recent răspuns: adi_0264 , utilizator 16:10, 31 Ianuarie 2023
Mai aveți răbdare câteva zile căci programul informatic merge mai greu și se va vedea. Apoi cei de la anaf vor transmite informația asta la casa de sănătate și abia după aceea.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! vreau sa platesc asigurare de sanatate ,caci nu mai ... daniel cucu daniel cucu Buna ziua ! Vreau sa platesc asigurare de sanatate ,caci nu mai sant asigurat. Unde si ce suma lunara, pentru a fi asigurat in continuare , la sistemul de ... (vezi toată discuția)
Declarare venit/pierdere fond de investitii in d212 cv_560206 cv_560206 Sunt II la norma de venit si asa am declarat in D212 pt 2022; am si platit inca din martie anul trecut impozitul (fiind pensionar cu norma redusa nu a fost ... (vezi toată discuția)
Asigurarea sanatate popa_rodica popa_rodica Buna ziua, Am depus declaratia unica pe anul 2022 si 2023 si am platit impozitul si contributiile CAS si CASS, insa nu apar ca fiind asigurat la sanatate. Am ... (vezi toată discuția)