avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Activitate Mariuca1973

Activitate Mariuca1973

Buna ziua.de 5 ani de cand am cumparat o casa vecinul mi-a interzis sa ating gardul de mejda pe motiv că este a lui.ieri am gasit actele si autorizația de construcție pe acel gard.unde trebuie sa ma adresez sa ma puna in posesia gardului
Mentionez ca gardul vechi care este tot ruginit si sta sa cada este proprietatea mea cu acte si vecinul nu ma lasat sa il renovez..Am facut la o distanță de 20 cm de acel gard unul nou.in cel mai rau caz ce se poate intampla?
Dar acest gard este din tabla pe stâlpi din fier.am inteles ca nu necesita autorizație daca nu este pe pe fundatie
Buna seara.am cumparat o casa Dar am probleme cu vecinul care desi eu am acte pe gardul de mejda sa pus proprietar si nu ma lasa sa il renovez.am chemat poliția de nenumarate dati dar pilele sunt mai puternice decât legea.asa ca am facut la 20 cm de acel gard un gard din tabla cutata.azi m-am trezit cu corpul de control de la primărie la poarta si luni trebuie sa merg la ei.va rog ajutatima cu ce trebuie sa fac
Am facut o hartie de mana cum ca am dat avans 1 000 de euro si ca cumpar casa.in cateva ore miam dat seama ca nu este ceea ce parea si am cerut restituirea banilor.si mi sa spus ca mi se retine 100 euro pt deranj.este legal asa ceva?
Am dat avans si in cateva ore m-am razgandit pt ca nu a fost ceea ce am dorit.mi sa retinut cica pt deranj o suta de euro.ce pot sa fac?
Buna ziua.locuiesc la tara si am niste vecini ce asculta zilnic muzica.ei sustin ca au voie ziua sa asculte cu boxele la maxim
Am la 1 m de gardu de mejda un alt gard provizoriu de plastic ondulin.vecinu pune pari din gard in plastic gaurindul si culcand gardul spre interiorul curți mele.ce trebuie sa fac?
Răspuns la discuția Viza de domiciliu
Inseamna ca polițistul care imi cere sa imi fac flotant pe a 2 locuința face un abuz?