avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.de 5 ani de cand am cumparat o casa vecinul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.de 5 ani de cand am cumparat o casa vecinul mi-a interzis ...

Buna ziua.de 5 ani de cand am cumparat o casa vecinul mi-a interzis sa ating gardul de mejda pe motiv că este a lui.ieri am gasit actele si autorizația de construcție pe acel gard.unde trebuie sa ma adresez sa ma puna in posesia gardului

Alte discuții în legătură

Buna dimineața in 2006 am cumpărat un teren pe care am construit ... Voipa Voipa Buna dimineața In 2006 am cumpărat un teren pe care am construit o casă. Cu cadastru, autorizație construcție adică toate actele necesare și totul în ... (vezi toată discuția)
Teren neparcelat -nu avem mejdie erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor .as dori sa ma jutati pentru a-mi solutiona problema.Am cumparat un teren de la vecinul mejdias acum 11 ani.Problema este ca eu nu stiu nici ... (vezi toată discuția)
Problema drum comunal ingradit ilegal toaderf toaderf Buna ziua, In anul 2005 am cumparat un teren intravilan in orasul Pantelimon, in tarlaua74, cu intentia de a-mi construi o casa. Terenul este situat langa ... (vezi toată discuția)