avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate Teteron123

Activitate Teteron123

Bună ziua,in urma unei hotărârii judecătorești, s-a stabilit că un ante contract de vânzare cumpărare pentru o suprafață de teren este nul deoarece nu a îndeplinit mai multe cerințe, și din această cauză nu se poate face pronunțarea unei hotărâri care să țină loc de c/v. Întrebarea mea este , mai pot recupera suma de bani pe care am platit o la data de 20.07.2017?
In urma hotărârii judecătorești, s-a stabilit că acest ante contract de vânzare cumpărare este nul deoarece nu a îndeplinit mai multe cerințe, și din această cauză nu se poate face pronunțarea unei hotărâri care să țină loc de c/v. Întrebarea mea este , mai pot recupera suma de bani pe care am platit o la data de 20.07.2017?
Bună seara , am achiziționat un autoturism și am făcut toate actele de vânzare cumpărare însă în certificat fostul proprietar nu a trecut "instrainat catre" .Voi avea probleme la inmatriculare sau dacă sunt oprit de politie? Mulțumesc!
Mulțumesc pentru răspuns, am aflat ulterior ca succesiunea a fost făcută pe mai multe terenuri ale defunctului însă bucata "cumpărată " de mine apare ca fiind vândută către o alta persoană de către defunct.
Problema este ca nu s-a făcut succesiunea pentru acel teren și vânzătoarea nu este proprietara în fapt.
Bună ziua, în urma cu un an am făcut un antecontract de vânzare cumpărare pentru o suprafață de teren. La acea data terenul se afla intr-un proces de ieșire din indiviziune, fiind obiectul unei moșteniri. Am achitat în întregime acest teren urmând ca în termen de 1 an sa facem contractul. Vânzătoarea se obliga sa facă demersurile necesare , în caz contrar sa fie obligata sa suporte o despăgubire echivalentă cu dublul încasat. Nu a făcut acest lucru și nici nu este interesata de așa ceva.Ce pot face eu în acest caz pentru a intra legal în posesia terenului sau a despăgubirii? Mulțumesc!