avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,in urma unei hotărârii judecătorești, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,in urma unei hotărârii judecătorești, s-a stabilit ...

Bună ziua,in urma unei hotărârii judecătorești, s-a stabilit că un ante contract de vânzare cumpărare pentru o suprafață de teren este nul deoarece nu a îndeplinit mai multe cerințe, și din această cauză nu se poate face pronunțarea unei hotărâri care să țină loc de c/v. Întrebarea mea este , mai pot recupera suma de bani pe care am platit o la data de 20.07.2017?
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 14:50, 6 Ianuarie 2024
Termenul de prescripție este de 3 ani, dar trebuie analizat dacă exista situații de natura sa întrerupă acest termen (de ex.daca a fost un proces între părți, dacă au fost notificări, alt cauza de întrerupere).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vânzare -cumpărare Teteron123 Teteron123 Bună ziua, în urma cu un an am făcut un antecontract de vânzare cumpărare pentru o suprafață de teren. La acea data terenul se afla intr-un proces de ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un teren extravilan în suprafață de 1250 mp pe ... Petcuion3069@gmail.com Petcuion3069@gmail.com Am cumpărat un teren extravilan în suprafață de 1250 mp pe chitanță de mână acum 2 ani și proprietarul nu mai dorește să întocmim actele de ... (vezi toată discuția)
BunĂ ziua,am un teren arabil propietarul a murit BUNĂ ZIUA,am un teren arabil fostul proprietar a murit,am doar ante contract de vânzare cumpărare contract asistentă juridică sunt propietarul de drept ... (vezi toată discuția)