avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters477745

Activitate ContSters477745

Andy16 a scris:

Avem cadastrul,intabularea si inscrisul in cartea funciara pe numele sotului dar nu am mai facut si actul de donatie,suntem sau nu proprietari?

Andy16 a scris:

Avem cadastrul,intabularea si inscrisul in cartea funciara pe numele sotului din anul 2000 dar nu am mai facut si actul de donatie,suntem sau nu proprietari?

Andy16 a scris:

Avem cadastrul,intabularea si inscrisul in cartea funciara pe numele sotului din anul 2000 dar nu am mai facut si actul de donatie,suntem sau nu proprietari?

Andy16 a scris:

Avem cadastrul,intabularea si inscrisul in cartea funciara pe numele sotului dar nu am mai facut si actul de donatie,suntem sau nu proprietari?

Discuție Cartea funciara
Daca sunt inscrisa in cartea funciara din 2000 dar nu am facut actul de donatie,sunt sau nu proprietara?
A unei procuri de donatie
Avem cadastrul,intabularea si inscrsul in cartea funciara pe numele sotului dar nu am mai facut si actul de donatie,suntem sau nu proprietari?
Răspuns la discuția Valabilitate procura

MihailZC a scris:

Nu mai puteti finaliza actul de donatie, cel putin nu pe baza procurii, in primul rand pentru ca mandatul a incetat conform art 2030 lit C Cod Civil prin decesul mandantului iar in al doilea rand pentru ca bunul nu mai apartine mandantului ci mostenitorilor acestuia ... care, dupa dezbaterea mostenirii, daca vor dori, vor putea sa va doneze imobilul in continuare.

Dar cadastru si intabularea sunt pe numele sotului si cartea funciara la fel,ce este de facut?
Discuție Acte proprietar
Sotului meu i s-a facut o procura de donatie in anul 2000 si tot in acelasi an am facut cadastru si intabularea pe numele lui.verisorul care i-a facut procura de donatie a decedat in anul 2009.in luna mai am primit somatie de evacuare a imobilului.ce drepturi ne revin si ce putem face?
Răspuns la discuția Valabilitate procura
Buna ziua,sotului meu i s-a facut o procura de donatie in anul 2000 iar mandatar a fost fiica lui,in 2006 ea a facut cadastru si urma sa faca actul de donatie,Acest act nu a mai fost facut si unul dintre cei care au donat casa (mai exact unchul sotului)a decedat iar acum sotia defunctului vrea sa vanda casa si ne-a somat ca avem 5 zile la dispozitie sa ii evacuam imobilul in care stam abuziv.Vreau sa stiu ce drepturi avem daca procura de donatie mai este valabila si daca mai putem finaliza actul de donatie ?