avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa stiu daca sunt proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa stiu daca sunt proprietar

Avem cadastrul,intabularea si inscrsul in cartea funciara pe numele sotului dar nu am mai facut si actul de donatie,suntem sau nu proprietari?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:21, 22 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
A unei procuri de donatie
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

Andy16 a scris:

Avem cadastrul,intabularea si inscrisul in cartea funciara pe numele sotului dar nu am mai facut si actul de donatie,suntem sau nu proprietari?

Andy16 a scris:

Avem cadastrul,intabularea si inscrisul in cartea funciara pe numele sotului din anul 2000 dar nu am mai facut si actul de donatie,suntem sau nu proprietari?

Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2018
ContSters477745, utilizator

Andy16 a scris:

Avem cadastrul,intabularea si inscrisul in cartea funciara pe numele sotului din anul 2000 dar nu am mai facut si actul de donatie,suntem sau nu proprietari?

Alte discuții în legătură

Valabilitate procura leusan leusan O procura speciala intocmita cu 10 zile inainte de aparitia noului cod civil ,cat are valabilitate daca nu este specificat termenul in ea.? (vezi toată discuția)
Vanzarea unui apartament pe baza unei procuri notariale mariabarbuc mariabarbuc Buna ziua, Pe numele meu s-a facut o procura notariala cu titlu gratuit (donatie) prin care pot vinde un apartament. As dori sa stiu cat timp este ... (vezi toată discuția)
Înscriere în cartea funciarã fodoretelkaeva fodoretelkaeva Ce înseamnă defapt înscrierea în cartea funciară? Eu m-am căsătorit în anul 2006, cu domiciliul in oraşul respectiv şi de atunci tot în chirie ... (vezi toată discuția)