Trope_doi imi poti spune din ce considerente esti nemultumita in legatura cu mesajele postate de mine pe forum? Nu crezi ca pot intreba ce doresc? Si crede-ma, nici in facultate nici la master nu am invatat care sunt actele necesare pentry depunerea capitalului socal. Sa fie vorba de frustrare?:)
Deci, practic acum la o luna de la pronuntarea sentintei nu mai exista nici o cale de atac impotriva legalitatii statutului. Ma refer la unul dintre membrii asociatiei.
Am inteles corect? (pe incheierea mea scrie definitiva)
Am o nelamurire in legatura cu urmatoarea problema:
- Am infiintat o asociatie iar statutul a fost adoptat de Adun. Gen. iar sentinta data de catre judecator este definitiva. Exista o alta cale de atac in afara de cele 5 zile de declarare a recursului? Poate cineva sa atace statutul ca avand articole neconforme cu legislatia in vigoare?
Exista posibilitatea ca o asociatie sa fie dizolvata de drept, ca urmare a nedepunerii bilantului timp de 2 ani? Am citit Ordonanta 26/2000, dar nu am gasit acest lucru, este stipulat in alta parte ?
Multumesc Elis! Nici daca am inspate, din partea proprietarului, un acord de subinchiriere sau comodatare? La judecatorie nu mi-a spus nimic, dar am gasit pe unele situri referiri la extrasul de carte funciara.