Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna seara,
Exista posibilitatea ca o asociatie sa fie dizolvata de drept, ca urmare a nedepunerii bilantului timp de 2 ani? Am citit Ordonanta 26/2000, dar nu am gasit acest lucru, este stipulat in alta parte ?
Multumesc!
~ final discuție ~
 hesperos	                   

Buna ziua. Am un SRL care - din cauza unui cec fara acoperire primit acum citiva ani, a  ramas cu datorii neplatite la furnizori (in nr de 2). Pentru ca ... (vezi toată discuția)
	                    hesperos	                   

Buna ziua. Am un SRL care - din cauza unui cec fara acoperire primit acum citiva ani, a  ramas cu datorii neplatite la furnizori (in nr de 2). Pentru ca ... (vezi toată discuția)

eliasav	                   

Care este procedura de reactivare a unei firme declarata inactiva?
Dupa ce o firma declarata inactiva conform Ordinului ANAf nr 819/2008 mai trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    eliasav	                   

Care este procedura de reactivare a unei firme declarata inactiva?
Dupa ce o firma declarata inactiva conform Ordinului ANAf nr 819/2008 mai trebuie sa ... (vezi toată discuția)

drov	                   

Multumesc pentru raspuns.Stiu ca datorez impozitul forfetar dar as vrea sa stiu daca neachitarea lui sau nedepunerea situatiilor financiare poate duce la ... (vezi toată discuția)
	                    drov	                   

Multumesc pentru raspuns.Stiu ca datorez impozitul forfetar dar as vrea sa stiu daca neachitarea lui sau nedepunerea situatiilor financiare poate duce la ... (vezi toată discuția)