avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Activitate dalmastr

Activitate dalmastr

Buna seara!
Avem o problema destul de grava si nu stiu cum putem sa o scoatem la capat!
Lucrez la o firma care importa,vinde si repara motociclete si scootere,si problema noastra este urmatoarea:Avem multi clienti care se prezinta cu motocicletele,scooterele si atv-urile la reparat,noi le reparam cu piesele noastre pe care le platim si ei nu mai vin sa le ridice cu toate ca sunt de acord cu suma pe care trebuie sa o plateasca(noi ii anuntam telefonic inainte sa ne apucam de lucru).Legal ce putem face ca sa ne recuperam banii investiti in piese si munca noastra?Putem pune o clauza la procesul verbal de predare-primire pe care il incheiem in momentul aducerii in service ca dupa o perioada bunurile sa revina proprietatea noastra?Putem pune penalitati sau sa cerem parcare?(unii au intarziere si 1 an jumatate).
Situatia e disperanta,va rog sa ne ajutati!
Deja nu mai avem spatiu de depozitare si platim chirie pentru lucrurile lor!
Va multumim anticipat!
Buna seara!
Problema mea este urmatoarea:Anul trecut am cumparat o casa si un teren de la o matusa prin contract de vanzare-cumparare incheiat la notar,pana aici totul este in regula,dar problema s-a complicat in momentul in care am primit o citatie pentru judecata de la vanzatoare,cum ca ar vrea sa strice contractul cu mine ca nu mi-am indeplinit obligatiile pe care le aveam prin contract.Intrebarea mea este urmatoarea:
Poate matusa mea sa desfaca contractul in vreun fel?mentionez ca ,contractul este cu clauza de intretinere!
Astept un raspuns urgent,sunt disperata!
Va multumesc anticipat!