avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... raspuns urgent! va rog!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

raspuns urgent! va rog!

Buna seara!
Problema mea este urmatoarea:Anul trecut am cumparat o casa si un teren de la o matusa prin contract de vanzare-cumparare incheiat la notar,pana aici totul este in regula,dar problema s-a complicat in momentul in care am primit o citatie pentru judecata de la vanzatoare,cum ca ar vrea sa strice contractul cu mine ca nu mi-am indeplinit obligatiile pe care le aveam prin contract.Intrebarea mea este urmatoarea:
Poate matusa mea sa desfaca contractul in vreun fel?mentionez ca ,contractul este cu clauza de intretinere!
Astept un raspuns urgent,sunt disperata!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 22:44, 18 Noiembrie 2007
Daca demonstreaza ca nu ati respectat clauzele din contract, imi pare rau sa va anunt dar contractul va fi desfacut
Pentru a va apara trebuie sa pregatiti martori care sa testeze ca stiu personal ca v-ati indeplinit obligatia de intretinere si eventual sa puteti aduce ca probe chitante, facturi si alte inscrisuri din care sa reiasa aceste activitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vânzare cu habitație viagera V.Vlad V.Vlad Buna ziua.o mătușa a soacrei mele nea făcut un contract de vânzare cumpărare cu habitație viagera (îngrijire până la deces SI ajutor ,toate acestea ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vanzare cumparare si intretinere alexandra3031 alexandra3031 Buna seara !\\ Matusa mea are un contract de vanzare cumparare si intretinere cu un nepot de al ei , insa el nu o intretine cuu nimica si acuma matusa vrea ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere NELU_CERBU NELU_CERBU am un contract de vinzare cumparare cu clauza de intretinere cu o matusa care este bolnava de boala altzaimer ,si locuieste la tara ,nedorind sa locuiasca cu ... (vezi toată discuția)