avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere

am un contract de vinzare cumparare cu clauza de intretinere cu o matusa care este bolnava de boala altzaimer ,si locuieste la tara ,nedorind sa locuiasca cu mine din cauza ca nu se obisnuieste sa locuiasca la bloc,se intretine din pensia proprie si din ceea ce pot eu sa-i asigur,alimente,medicamente pentru boala de care sufera si bani cind are nevoie.vreau si eu un raspuns la intrebarea ,cine poate si cum sa sparga actul de vinzare cumparare dintre cele doua parti?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 23:50, 29 Octombrie 2013
daca nu va indepliniti obligatiile contractuale, cealalta parte poate cere in instanta rezilierea contractului de intretinere. Dvs trebuie sa va luati o marja de protectie in acest sens, cum ar fi: sa aveti martori in momentul in care ii dati persoanei intretinute bani, medicamente, alimente.. sa pastrati chitante si orice alte inscrisuri ce ar putea avea valaore probatorie in eventualitatea unui proces in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa dovezi in cazul unui contract de intretinere mikaelakiti mikaelakiti Buna ziua! Am si eu o problema: avem un contract de intretinere cu cineva, nu vreau sa specific si persoana respectiva vrea sa rupa actele ca nu-i convine cu ... (vezi toată discuția)
Divort fără copii hoina hoina buna seara,traiesc de citiva ani separat de sotie/nu avem copii minori fostul apartament cit bunurile au ramas ei plus altele! cum se poate divorta in acest ... (vezi toată discuția)
Litigiu contract vanzare-cumparare cu clauza de intretinere alexis45 alexis45 Am si eu o pb.Am un contract de vanzare-cumparare incheiat in anul 1992,la un notariat de stat,al carui pret consta intr-o clauza de intretinere a ... (vezi toată discuția)