Buna ziua.acum cateva zile am primit acasa un plic de la curtea de apel pitesti cum ca am primit 2 ani inchisoare cu suspendare sub supraveghere..sentinta a ramas definitiva dupa apel..vreau sa stiu daca voi fi anuntat acasa cand trebuie sa ma prezint la serviciul de probatiuni sau trrebuie sa ma prezint eu fara a fi anuntat...multumesc
Astăzi am fost chemat la DIICOT a doua oară pentru audieri și mi.a fost modificată încadrarea din suspect în inculpata și pentru celălalt dosar este în faza de judecata...trebuie să mă prezint la proces pe 27 septembrie
Buna ziua,am și eu o întrebare dacă mă puteți ajuta.Am doua dosare penale primul este din anul 2016,lovirea sau alte violențe băiatul cu care m.am bătut are 12 zile de îngrijiri medicale dar și el m.a lovit suntem amandoi inculpați iar al doilea este din acest an trafic de droguri de risc.tin să menționez că nu erau drogurile mele iar persoana respectivă a recunoscut fapta și la primul dosar inca nu sa finalizat procesul...ce as putea sa pățesc.Nu am nici o condamnare în prezent.si procurorul care m.a audiat a zis că insa scap cu o pedeapsa cu suspendare.Multumesc