avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pedeapsa sub supraveghere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pedeapsa sub supraveghere

Buna ziua.acum cateva zile am primit acasa un plic de la curtea de apel pitesti cum ca am primit 2 ani inchisoare cu suspendare sub supraveghere..sentinta a ramas definitiva dupa apel..vreau sa stiu daca voi fi anuntat acasa cand trebuie sa ma prezint la serviciul de probatiuni sau trrebuie sa ma prezint eu fara a fi anuntat...multumesc
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2019
Postasu1994, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa fiti chemat, dar va puteti prezenta si dvs sa anuntati si sa lasati datele de contact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu suspendare sub supraveghere georgiana.td georgiana.td Am fost condamnat cu suspendare , sentinta s-a dat ieri , si mi s-a spus ca trebuie sa ma prezint la serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Bucuresti . ... (vezi toată discuția)
Hotarare curtea de apel ajutor radu20 radu20 Buna ziua va atasez mai jos hotararea Curtii de Apel si intrebarea mea este.Cum pot proceda acum pentru a obtine cat mai repede permisul fara a astepta ... (vezi toată discuția)
Amanare pedeapsa - serviciul probatiuni xXx2013 xXx2013 Azi am primit o pedeapsa de 1 an inchisoare, cu amanarea executarii pedepsei pentru un termen de 2 ani sub supraveghere de la data ramanerii definitive a ... (vezi toată discuția)