avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare cu suspendare sub supraveghere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare cu suspendare sub supraveghere

Am fost condamnat cu suspendare , sentinta s-a dat ieri , si mi s-a spus ca trebuie sa ma prezint la serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Bucuresti . As dori sa va intreb cand sa ma duc ? E prea repede maine ? Sa astept sa se tipareasca sentinta , sa iau o copie si sa merg dupa aceea ?
Multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: Robert Silbermann , Avocat 21:29, 14 Noiembrie 2012
Ateptati 20 de zile.
Poate declara parchetul apel si mergeti degeaba la probatiune.
Daca declara apel veti merge sa va judecati la curtea de apel.
Sentinta este definitiva , data in recursul judecat de Curtea de Apel .
Sssi eu cred ca e prea repede maine.
Asteptati sa ramana dafinitiva hotararea pronuntata si apoi mergeti la Serviciul Probatiune.
Ultima oara avea sediul in aceeasi cladire cu Judecatoria Sectorului 3.
Luati legatura cu persoanele de acolo, le lasati un nr. de telefon si va vor contacta ei, cand vor desemna o persoana care sa se ocupe de dvs.
Puteti mege dupa vreo 20 de zile.
Vor face adresa si veti fi luat in evidenta.
Atunci va puteti prezenta, intrucat hotararea este definitiva, si lasa un nr de telefon unde puteti fi contactat.

Alte discuții în legătură

Obligatii prezentare la serviciul de probatiune Iulian06 Iulian06 Am fost condamnat cu executare si am obligatiunile in baza art 93 alin 1 alin 2 si alin 3. 1) trebuie sa ma prezint la serviciul de probatiune sau astept ... (vezi toată discuția)
Amanare pedeapsa - serviciul probatiuni xXx2013 xXx2013 Azi am primit o pedeapsa de 1 an inchisoare, cu amanarea executarii pedepsei pentru un termen de 2 ani sub supraveghere de la data ramanerii definitive a ... (vezi toată discuția)
2 intrebari vis-a-vis de o hotarare definitiva de suspendare a pedepsei cu supraveghere sigina sigina Buna ziua. Am urmatoarele 2 intrebari si va rog sa imi dati o mana de ajutor daca este posibil. Este vorba de o hotarare definitiva a curtii de apel bucuresti ... (vezi toată discuția)