avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare cu suspendare sub supraveghere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare cu suspendare sub supraveghere

Am fost condamnat cu suspendare , sentinta s-a dat ieri , si mi s-a spus ca trebuie sa ma prezint la serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Bucuresti . As dori sa va intreb cand sa ma duc ? E prea repede maine ? Sa astept sa se tipareasca sentinta , sa iau o copie si sa merg dupa aceea ?
Multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: Robert Silbermann , Avocat 21:29, 14 Noiembrie 2012
Si daca nu merge il gasesc ei.:console:

Prezentarea devine obligatorie dupa ce il anunta sa se prezinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii prezentare la serviciul de probatiune Iulian06 Iulian06 Am fost condamnat cu executare si am obligatiunile in baza art 93 alin 1 alin 2 si alin 3. 1) trebuie sa ma prezint la serviciul de probatiune sau astept ... (vezi toată discuția)
Amanare pedeapsa - serviciul probatiuni xXx2013 xXx2013 Azi am primit o pedeapsa de 1 an inchisoare, cu amanarea executarii pedepsei pentru un termen de 2 ani sub supraveghere de la data ramanerii definitive a ... (vezi toată discuția)
2 intrebari vis-a-vis de o hotarare definitiva de suspendare a pedepsei cu supraveghere sigina sigina Buna ziua. Am urmatoarele 2 intrebari si va rog sa imi dati o mana de ajutor daca este posibil. Este vorba de o hotarare definitiva a curtii de apel bucuresti ... (vezi toată discuția)