avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Obligatii prezentare la Serviciul de probatiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Obligatii prezentare la Serviciul de probatiune

Am fost condamnat cu executare si am obligatiunile in baza art 93 alin 1 alin 2 si alin 3.
1) trebuie sa ma prezint la serviciul de probatiune sau astept sa primesc instiintare? Ce trebuie sa fac?
2)In baza articolului 93 alin 2 ma obligat sa urmez un curs de pregatire scolara ori de calificare profesionala in domeniul conducerii auto. Ce inseamna asta? Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Vasile Vatamanescu , Avocat 20:10, 3 Decembrie 2014
S-a aplicat suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere. Executarea inseamna penitenciar. Trebuie sa mergeti la biroul de executari penale al primei instante si sa puneti intrebarile acolo.
Scuzati. Cu suspendare.
Va explica ei.
Ce scrie in hotarare trebuie facut.

Puteti merge inca de acum sa le lasati un numar de telefon si sa luati un numar de telefon daca nu s-a exercitat cale de atac.
multumesc
In principiu ar trebui sa asteptati pentru a fi citat sa va prezentati la serviciul de probatiune. Daca doriti sa se deruleze lucrurile mai repede puteti merge la serviciul de probatiune si sa discutati cu ofiterul de probatiune.

Alte discuții în legătură

Condamnare cu acord de recunoaștere Maria1717 Maria1717 Ce înseamnă aceasta sentința? Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 Cod penal , cu art. 396 alin. ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre art.92 si 93,masurile de supraveghere si obligatiile prodans prodans pe data de 25 sept. 2018 am primit aceasta comunicare: -Potrivit disp. art. 578 alin.2 Cod pr. penala daca in termen de 3 luni de la ramanerea definitiva al ... (vezi toată discuția)
Serviciul de probatiune RADUGABY RADUGABY Buna ziua, mi s-a dat o suspendare sub supraveghere si vroiam daca documentele se duc si la politia din localitate unde locuiesc in present , daca se intampla ... (vezi toată discuția)