avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Obligatii prezentare la Serviciul de probatiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Obligatii prezentare la Serviciul de probatiune

Am fost condamnat cu executare si am obligatiunile in baza art 93 alin 1 alin 2 si alin 3.
1) trebuie sa ma prezint la serviciul de probatiune sau astept sa primesc instiintare? Ce trebuie sa fac?
2)In baza articolului 93 alin 2 ma obligat sa urmez un curs de pregatire scolara ori de calificare profesionala in domeniul conducerii auto. Ce inseamna asta? Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Vasile Vatamanescu , Avocat 20:10, 3 Decembrie 2014
Rmane sa stabilim cum e cu OFITERUL de probatiune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu acord de recunoaștere Maria1717 Maria1717 Ce înseamnă aceasta sentința? Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 Cod penal , cu art. 396 alin. ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre art.92 si 93,masurile de supraveghere si obligatiile prodans prodans pe data de 25 sept. 2018 am primit aceasta comunicare: -Potrivit disp. art. 578 alin.2 Cod pr. penala daca in termen de 3 luni de la ramanerea definitiva al ... (vezi toată discuția)
Serviciul de probatiune RADUGABY RADUGABY Buna ziua, mi s-a dat o suspendare sub supraveghere si vroiam daca documentele se duc si la politia din localitate unde locuiesc in present , daca se intampla ... (vezi toată discuția)