Bună ziua! Am făcut contestatie pentru o amendă de circulație de viteză cu suspendarea permisului de conducere pentru 90 zile, anul trecut in februarie. Am primit răspuns că se respinge contestația și am făcut apel. In noiembrie anul acesta am primit citația pentru rezultatul final, dar astăzi am fost amendat pentru aceeași infracțiune. Ce se va întâmpla in acest caz?
Bună ziua! Se mai susține examen scris și oral pt obținerea gradului 2? Atașez art. 7 din oug /29.04.2020.
Prin derogare de la prevederile art. 242 alin. (4) lit. a) din Legea nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare, pentru evoluția în carieră prin gradul didactic II, sesiunea 2020, gradul didactic II se obține de către personalul didactic de predare care are o vechime la catedră de cel puțin 4 ani de la obținerea definitivării în învățământ, prin promovarea a cel puțin două inspecții școlare susținute până la data înscrierii pentru susținerea probei orale.
Sunt titulară în învățământ și am cim suspendat deoarece sunt în ccc.Copilul e născut în octombrie 2017 , iar eu aș vrea să mă întorc la muncă în luna august pt a beneficia de stimulentul de inserție.Directorula spus că nu mă pot întoarce pt că a angajat o persoană pe locul meu cu cim pe perioadă determinată până la 31august si să mă întorc la 1septembrie. Mă puteți lămuri în acest caz?
Sunt cadru didactic in concediu de creștere copil din 1ianuarie2018.Cum pot beneficia de vouchere de vacanță confirm noului ordin 3571, dacă școala unde sunt titulară nu vrea să facă demersurile necesare?