avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Când se poate depune dosarul pt stimulentul de inserție?Înainte de a reintra în activitate sau după începerea activității?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 18 Iulie 2019
Si dupa inceperea activitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa schimbare beneficiar ccc,poate tatal sa ia stimulent de insertie fara sa stea in ccc mai mult de 2,3 zile? FloreaDiana FloreaDiana Astazi, 11.02.2019, Sunt in CCC de un an si jumatate aproximativ. Sunt mama copilului care pe 17.06.2019 implineste 2 ani. Mi-am gasit alt job, si din cauza ... (vezi toată discuția)
Posibilitate reintoarcere in cic rarvat rarvat Buna ziua, Sunt in concediu ingrijire copil ce implineste 2 ani in ianuarie 2023. Doresc sa ma intorc mai devreme la birou( in septembrie 2022), dar recent ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil. ioan_claudiu84 ioan_claudiu84 Buna ziua. In ziua de 26.01.2014 s-a nascut fiica mea ,iar luna mai 2014 am intrat in concediu crestere copil,incepand cu luna iulie m-am reintors la munca, ... (vezi toată discuția)