avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Activitate Kanis

Activitate Kanis

Anulare contract vanzare-cumparare apartament ANL.
Buna ziua! Am cumparat in 2018 un ap,ANL cu 2 camere. In care am locuit initial cu chirie.
Ieri am primit o citatie de la Directia Fond Locativ care spune asa:
Avnd in vedere metodologia de calcul reglementata prin dispozitiile speciale din Legea nr 152/1998 republicata va comunicam faptul ca ,in stabilirea pretului de vanzare a imobilului dvs ,s-a produs o eroare de calcul si prin care va invitam la sediul Directiei Fond Locativ ptr a va prezenta documentatia aferenta calculului pretului cu aplicarea prevederilor art.10,alin (2),lit.d^2 din Legea nr 152/1998 republicata.
Pina la data prezentei nu ati dat curs invitatiei noastre,Municipiul X se vede obligat sa puna in aplicare prevederile art.11 din Legea 152/1998 in sensul sesizarii Institutiei Prefectului pentru a efectua demersurile prevazute de lege in vederea anularii contractului de vanzare-cumparare. Semnat de vice primar, sefa Fond Locativ etc
??? in citatie zic a au o adresa din martie insa nu am primit asa ceva
Ce sa fac? Mi se pare aberant..
Răspuns la discuția Rog un raspuns.
Multumesc.Si se pastreaza nedeterminatul la prima instituție?

Cornel Vasile a scris:

Puteti cumula ambele raporturi de munca, cu conditia ca programul de munca sa nu se suprapuna.

Discuție Rog un raspuns.
Va salut. Lucrez intr,o institutie bugetara pe nedeterminat. Alta institutie bugetara cu care colaborez la plata cu ora ma vrea acolo cu baza. Daca plec cu baza la cea de,a doua instituție imi pierd "nedeterminatul" de la prima? Intreb asta ptr ca exista posibilitatea sa nu functioneze ok anumite relatii -colaborari in cea de,a doua institutie si atunci sa fiu nevoit sa ma intorc la prima..insa as dori tot pe nedeterminat.Multumesc anticipat ptr.raspuns!