avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rog un raspuns.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rog un raspuns.

Va salut. Lucrez intr,o institutie bugetara pe nedeterminat. Alta institutie bugetara cu care colaborez la plata cu ora ma vrea acolo cu baza. Daca plec cu baza la cea de,a doua instituție imi pierd "nedeterminatul" de la prima? Intreb asta ptr ca exista posibilitatea sa nu functioneze ok anumite relatii -colaborari in cea de,a doua institutie si atunci sa fiu nevoit sa ma intorc la prima..insa as dori tot pe nedeterminat.Multumesc anticipat ptr.raspuns!
Ultima modificare: Duminică, 24 Iunie 2018
Kanis, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 24 Iunie 2018
Puteti cumula ambele raporturi de munca, cu conditia ca programul de munca sa nu se suprapuna.
Multumesc.Si se pastreaza nedeterminatul la prima instituție?

Cornel Vasile a scris:

Puteti cumula ambele raporturi de munca, cu conditia ca programul de munca sa nu se suprapuna.

Se pastreaza si c.i.m. la prima institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte munca necesara sau nu daca ai contracte de colaborare? brandy78 brandy78 Buna ziua, Am urmatoarea situatie si as dori sa stiu cum e mai bine sa procedez. Am incetat contractul de munca cu firma la care lucram si am ramas cu un ... (vezi toată discuția)
Pot lucra cu doua norme intregi? Andrey007 Andrey007 Buna ziua! Legal pot avea doua servicii, ambele in sistemul de stat la care sa am norma intreaga? Am inteles ca in acest caz va creste valoarea punctului de ... (vezi toată discuția)
Urgent! pentru doua contracte de munca! gheneao gheneao Buna ziua Lucrez ca profesor titular, cu norma intreaga la o scoala si vreau sa particip la un concurs (si sa-l si iau, desigur) pentru un post de ... (vezi toată discuția)