avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Activitate examen994

Activitate examen994

Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996. Ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la SPIRT Galati si pana acum nu am primit nicio informatie, niciun divident, nimic. Ce se mai poate face cu el? Am o cunostiinta care anual primeste bani din profitul firmei la care are Certificatul. Nu stiu ce mai pot face cu acest certificat. Asteptam raspunsurile dumneavoastra cu mare nerabdare. Va multumim !
Răspuns la discuția Vânzare teren agricol
Aveți idee dacă toate actele de pe proprietate asupra pamantului trebuie in original la notar? Ca nu le am... sunt la ceilalti unchi. In fine... cam ce costuri ar fi la notar pentru 1 ha jumate aproximativ?
Multumesc.
Răspuns la discuția Vânzare teren agricol
E posibil sa intervina si ceva neintelegeri. E mai bine sa se faca succesiunea in instanta?
Buna ziua! Am urmatoarea situatie: parintii au decedat, unul in 2001, iar altul in 2010. Ca mostenitori, suntem eu si sora mea.
Vrem sa vindem pamantul mostenit, care este compus din 2 parti: unul are ca proprietar tatal decedat si unul bunicul meu, la fel decedat. Pe cel de la bunicul, scrie pe spate ce cota ii revine mamei mele.
Cum putem sa procedam?
Multumesc.