Buna ziua din nou,
Am insa o nelamurire. Daca am fost condamnat in 2002 la mine se aplica vechiul cod penal sau noul cod penal? Din cate stiu la codul penal vechi reabilitatea de drept intervine atunci cand condamnarea nu depaseste 1 an. Va rog sa ma ajutati. Va multumesc
Buna ziua,
Am fost condamnat pentru furt la 2 ani de inchisoare cu suspendare conditionata pe durata termenului de incercare 4 ani. Asta s-a intamplat in 2/2002. Adaug ca am platit cheltuielile judiciare in acea perioada. Vreau sa stiu daca in momentul actual in cazierul judiciar imi arata a fel ca in adeverinta sau cazierul e curat ca lacrima. Mentionez, am luat adeverinta cu valoare de certificat de cazier judiciar si nu arata nimic. Este posibil ca pe certificatul de cazier judiciar in sine sa imi arate diferit sau nu? Multumesc
Buna seara,
Am fost condamnat pentru furt la 2 ani de inchisoare cu suspendare conditionata pe durata termenului de incercare 4 ani. Asta s-a intamplat in 2/2002. Vreau sa adaug ca atunci am platit cheltuielile judiciare. Vreau sa stiu daca in momentul actual in cazierul judiciar imi arata fapta sau cazierul e curat ca lacrima. Mentionez, am luat adeverinta cu valoare de certificat de cazier judiciar si nu arata nimic. Este posibil ca pe certificatul de cazier judiciar in sine sa imi arate diferit sau nu? Multumesc