avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o condamnare din 2002, adeverința cu valoare de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o condamnare din 2002, adeverința cu valoare de certificat de cazier judiciar nu ,,arată'' nimic. Este posibil ca certificatul de cazier judiciar să fie diferit?

Buna seara,
Am fost condamnat pentru furt la 2 ani de inchisoare cu suspendare conditionata pe durata termenului de incercare 4 ani. Asta s-a intamplat in 2/2002. Vreau sa adaug ca atunci am platit cheltuielile judiciare. Vreau sa stiu daca in momentul actual in cazierul judiciar imi arata fapta sau cazierul e curat ca lacrima. Mentionez, am luat adeverinta cu valoare de certificat de cazier judiciar si nu arata nimic. Este posibil ca pe certificatul de cazier judiciar in sine sa imi arate diferit sau nu? Multumesc
Ultima modificare: Joi, 28 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Razvan00123 , utilizator 10:28, 10 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În mod normal ar trebui să fie curat și certificatl de cazier judiciar.Mergeți să solicitați unul și vedeți dacă este așa. Dacă nu este, trebuie să rezolvați acastă problemă, printr-o cerere de constatare a reabilitării.
Sarut-mana.
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2018
Razvan00123, utilizator
Buna ziua din nou,
Am insa o nelamurire. Daca am fost condamnat in 2002 la mine se aplica vechiul cod penal sau noul cod penal? Din cate stiu la codul penal vechi reabilitatea de drept intervine atunci cand condamnarea nu depaseste 1 an. Va rog sa ma ajutati. Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2018
Razvan00123, utilizator
Am obtinut certificatul de cazier judiciar. Este curat, ceea ce inseamna ca intre timp a intervenit reabilitarea de drept. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier - condamnare cu suspendare ciupilingi ciupilingi buna,am si eu o intrebare referitor la cazierul judiciar,daca in 2003 am fost condamnat la 3 anii cu suspendare si in tot acest timp nu am mai facut nimic imi ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar CetateanStrain CetateanStrain In 2004 s-a pronuntat sentinta definitiva prin care am fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare si termenul de incercare de 4 ani. Am incalcat legea ... (vezi toată discuția)
In cat timp se sterge cazierul daca se sterge automat fara proces adrianstefan79 adrianstefan79 in 2005 am fost condamnat la 1 an inchisoare cu suspendare pt furt calificat...nu am mai avut nici o treaba cu politia sau ceva de genul asta....se sterge ... (vezi toată discuția)