avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate Morar Monica

Activitate Morar Monica

Discuție Judecătorie
Buna am fost dată de Telecom Romania in judecata am primit înștiințare la data de 20 mai trebuie sa merg la tribunal.Ce mi se poate întâmpla .Nu am platit o factură din 2014.Imi puteți zice ce îmi pot face daca nu pot plati sau ce mi se întâmplă când trebui sa merg la tribunal .
Răspuns la discuția Card de debit
Am extras de cont si apare doar 1260 în octombrie si noiembrie .Înseamnă ca firma e de vina nu a virat salariu cum trebuie ori mi-a tras ei rata cei de la firma altfel nu-mi explic

elenazan a scris:

Cel mai bine va lamuriti daca scoateti un extras de cont pentru perioada mentionata si vedeti clar ce sume au intrat si ce sume au fost luate automat de banca.

Am extras de cont si apare doar 1260 în octombrie si noiembrie .Înseamnă ca firma e de vina nu a virat salariu cum trebuie ori mi-a tras ei rata cei de la firma altfel nu-mi explic

elenazan a scris:

Cel mai bine va lamuriti daca scoateti un extras de cont pentru perioada mentionata si vedeti clar ce sume au intrat si ce sume au fost luate automat de banca.

elenazan a scris:

Discuție Card de debit
Buna soțul meu a făcut un credit în septembrie si cei de la bancă au zis ca în luna noiembrie 2018 o să fie prima rată .În lună octombrie când ia intrat salariu ia intrat mai puțin adică avea salar de 1800 si când a intrat bani a intrat doar 1260 la care soțul a sunat la firmă să vadă de a intrat așa putini bani La care i sa răspuns că are o rata si i sa tras .Lună această din nou în dată de 3 11 2018 ia intrat tot așa 1260 la care a zis că sa tras rata iar .În data de 8 11 2018 Avea pe card 1600 la care bancă a tras rata apare sms ca să tras două rate Si rata fiind doar luna aceasta de achitat prima dată .Am sunat la bancă și i sa returnat o rata înapoi .Dar celălalt au zis ca aceea bancă nu și-a tras bani .Le-am zis nu se poate eu am salariu de 1800 la care mi-a intrat doar 1260 .Întrebând la firmă și sounandumi ca să tras rata .Bancă zice că nu a tras cei de la firma zic ca să tras rata in celecdoua luni Ce e de făcut ?
Răspuns la discuția Indemnizația
Da am beneficiat .

Cornel Vasile a scris:

Ati beneficiat de concediu pre si postnatal ?

Discuție Indemnizația
Când este normal să ți se întrerupă contractul de munca dacă am născut pe 17 februarie 2018? Si de ce nu se acorda indemnizația de când se naște copilul adică din 17 februarie de când sa născut? Si indemnizația se acorda cu o lu a în urma este normal?
Mi sa comunicat Angajatorul mi-a suspendat contractul cu data de 1 aprilie 2018 si prenatalul si postnatalul mi-a fost plătit angajator Indemnizația o să o primesc cum am primit salariu la acel angajator cu o lună în urmă Ce e de făcut este normal să facă angajatorul așa Va rog să mă ajutați să mă sfătuiți ce e de făcut va multumesc

Cornel Vasile a scris:

Solicitati in scris AJPIS-ului sa va comunice Decizia de stabilire a cuantumului indemnizatiei.

Multumesc
Am sunat azi la cei cu indemnizația mi-a răspuns un domn cam nepoliticos. Nu a dorit să-mi ofere un răspuns Ce e de făcut Se poate ca indemnizația să vină cu o lună în urmă Eu stiu ca vine timp de 2 ani în fiecare lună adică să zic suntem în iulie să o primesc in August pentru iulie ?

Nu am primit .