avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația

Când este normal să ți se întrerupă contractul de munca dacă am născut pe 17 februarie 2018? Si de ce nu se acorda indemnizația de când se naște copilul adică din 17 februarie de când sa născut? Si indemnizația se acorda cu o lu a în urma este normal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:13, 27 Iulie 2018
Ati beneficiat de concediu pre si postnatal ?
Da am beneficiat .

Cornel Vasile a scris:

Ati beneficiat de concediu pre si postnatal ?

In acest caz, indemnizatia pentru CCC se va plati incepand cu prima zi urmatoare celei in care a incetat concediu de maternitate - postnatal.

p.s.
Cred ca vi s-a mai raspuns la aceasta problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația Morar Monica Morar Monica De ce nu se acorda indemnizația de când sa născut copilul adică daca am născut pe 17 februarie 2018 mi-a zis cineva că mi se acordă indemnizația doar ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie crestere copil adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cand se poate depune dosarul pentru indemnizatia crestere copil, la terminarea concediului pre/postnatal sau la 42 de zile ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil marchadora marchadora am nascut in data de 7 octombrie 2014 si am fost in concediu de crestere copil pana in data de 17 noiembrie,dupa care m-am intors la serviciu.In data de 3 ... (vezi toată discuția)