avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card de debit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card de debit

Buna soțul meu a făcut un credit în septembrie si cei de la bancă au zis ca în luna noiembrie 2018 o să fie prima rată .În lună octombrie când ia intrat salariu ia intrat mai puțin adică avea salar de 1800 si când a intrat bani a intrat doar 1260 la care soțul a sunat la firmă să vadă de a intrat așa putini bani La care i sa răspuns că are o rata si i sa tras .Lună această din nou în dată de 3 11 2018 ia intrat tot așa 1260 la care a zis că sa tras rata iar .În data de 8 11 2018 Avea pe card 1600 la care bancă a tras rata apare sms ca să tras două rate Si rata fiind doar luna aceasta de achitat prima dată .Am sunat la bancă și i sa returnat o rata înapoi .Dar celălalt au zis ca aceea bancă nu și-a tras bani .Le-am zis nu se poate eu am salariu de 1800 la care mi-a intrat doar 1260 .Întrebând la firmă și sounandumi ca să tras rata .Bancă zice că nu a tras cei de la firma zic ca să tras rata in celecdoua luni Ce e de făcut ?
Cel mai recent răspuns: Morar Monica , utilizator 16:40, 14 Noiembrie 2018
Cel mai bine va lamuriti daca scoateti un extras de cont pentru perioada mentionata si vedeti clar ce sume au intrat si ce sume au fost luate automat de banca.
Am extras de cont si apare doar 1260 în octombrie si noiembrie .Înseamnă ca firma e de vina nu a virat salariu cum trebuie ori mi-a tras ei rata cei de la firma altfel nu-mi explic

elenazan a scris:

Cel mai bine va lamuriti daca scoateti un extras de cont pentru perioada mentionata si vedeti clar ce sume au intrat si ce sume au fost luate automat de banca.

Am extras de cont si apare doar 1260 în octombrie si noiembrie .Înseamnă ca firma e de vina nu a virat salariu cum trebuie ori mi-a tras ei rata cei de la firma altfel nu-mi explic

elenazan a scris:

elenazan a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu executorul judecatoresc radu1973 radu1973 buna ziua,am avut un credit neplatit la timp ,am primit de la un birou de executare o instiintare ca am un credit neachitat in valoare de 3800 lei si trebuie ... (vezi toată discuția)
Intrebare Adrian 13 Adrian 13 Bună ziua am o poprire pe salariu vineri sa virat salariu pe card iar de la firma când au efectuat transferul nu a specificat ca este vb. de salariu iar ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii andreeeeea123 andreeeeea123 Buna dimineata! Am un copil de 2 ani si o luna. Cand fata a implinit 1 an si 7 luni eu m am intors la serviciu si am primit stimulentul de insertie. M am ... (vezi toată discuția)