avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intrebare
Discuție deschisă în Executare silită

Intrebare

Bună ziua am o poprire pe salariu vineri sa virat salariu pe card iar de la firma când au efectuat transferul nu a specificat ca este vb. de salariu iar banca a luat toți banii, Banca a spus ca nu mai poate face nimic ca a virat toții bani în contul ex. Judecătoresc. Ce se mai poate face?. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:25, 27 Decembrie 2019
Este neplăcut că ați rămas fără bani tocmai de sărbători. Nu prea aveți ce face zilele astea, BEJ-ul este închis pe 25 și 26 decembrie.

Ar trebui să mergeți cu o adeverința de salariu la BEJ și sa-l învederați că ia fost virat tot salariul, încălcându-se ART. 729 Cod Procedură Civilă.
Solicitați executorului să vă restituie diferența de bani virată ilegal.
Mulțumesc, nu știu ce șansă de reușită am dar o sa incerc
Pe viitor ar fi mai bine dacă angajatorul v-ar da banii în mână, să nu=i mai vireze în contul bancar.
Propuneți angajatorului această variantă.
Ce trebuie să fac ptr ca ex. Judecătoresc sa restituie diferența de salariu
Cerere scrisă depusă la dosarul execuțional cu nr. de înregistrare. Dar numai dacă executorul este de bună-credință. Dacă nu, singura posibilitate rămâne INSTANȚA de judecată, dar durează mult procesul.
Ultima modificare: Joi, 26 Decembrie 2019
Dapix, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita, executor cu comportament dubios georalu1979 georalu1979 in luna marie 2014 a survenit o executare silita din partea unui BEJ pentru o banca,angajatorul a acceptat conform legii poprirea pe salariu ,actele au sosit ... (vezi toată discuția)
Poprire cont macoveimagda macoveimagda Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ptr o problema cu un executor judecatorec. Mi s-a facut o proprire pe cont la banca dar in acelasi timp s-a ... (vezi toată discuția)
Sume nevirate poprire codrinaionescu codrinaionescu Buna ziua! In 2017 s-a infiintat poprire pe salariul meu ca urmare a solicitarii executorului judecatoresc. Angajatorul mi-a retinut in fiecare luna, in ... (vezi toată discuția)