avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intrebare
Discuție deschisă în Executare silită

Intrebare

Bună ziua am o poprire pe salariu vineri sa virat salariu pe card iar de la firma când au efectuat transferul nu a specificat ca este vb. de salariu iar banca a luat toți banii, Banca a spus ca nu mai poate face nimic ca a virat toții bani în contul ex. Judecătoresc. Ce se mai poate face?. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:25, 27 Decembrie 2019
Pai , nu prea multe.. fiecare se spala pe maini.. banca ca a primit notificare sa ii dea executorului, executorul ca a virat deja catre creditor..
Poate luati masuri ca pe viior sa nu se mai repete. Foti convins ca angajatorul a scris ca reprezinta salariu.
Solicitati executorului sa trimita bancii instiintare sa vireze doar 1/3 din ce are titlul de salariu.
Înseamnă că singura vina ii a mea ca trăiesc în România
Nu vă ia în serios executorul, dacă îl apelați telefonic. Se pare că nici nu luați în seamă sfaturile care le primiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, executor cu comportament dubios georalu1979 georalu1979 in luna marie 2014 a survenit o executare silita din partea unui BEJ pentru o banca,angajatorul a acceptat conform legii poprirea pe salariu ,actele au sosit ... (vezi toată discuția)
Poprire cont macoveimagda macoveimagda Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ptr o problema cu un executor judecatorec. Mi s-a facut o proprire pe cont la banca dar in acelasi timp s-a ... (vezi toată discuția)
Sume nevirate poprire codrinaionescu codrinaionescu Buna ziua! In 2017 s-a infiintat poprire pe salariul meu ca urmare a solicitarii executorului judecatoresc. Angajatorul mi-a retinut in fiecare luna, in ... (vezi toată discuția)