Bani trebuia sa mi dea pe data de 14 luna asta ei au vestitele vorbe ,, va sunam noi” o sa ii fac sesizare dar de instanța nu cred ca apelează cineva . Ar trebui sa fie o lege in care sa oblige patroni sa plătească fostii angajati pentru zilele lucrate
Am fost la firma sa îmi cer dreptul pe perioada lucrata și am avut surpriza ca in loc de bani mi sa dat contractul de angajare sa îl semnez și notificarea de încetarea contractului individual de munca s-ar de plata nu se știe
Doresc sa știu un răspuns. Am lucrat la o firma unde am anunțat un șef ca renunț la post din anumite motive și mi sa spus ca trebuie sa fac lichidarea
Lichidarea din câte știu se face atunci când semnezi un contract iar eu nu am semnat nimic.
Pe data se 9 August am facut lichidarea dar pana acum nu mi-a fost plătită luna lucrata
Am o nelămurire și va rog sa mă ajutați. În Galați am un apartament care este al familiei și nu sta nimeni acolo. Eu am stat în aparlament în ultimele 2 săptămâni câte o zi și 2 nopți pe săptămână. Când am fost și am plătit o restanță la întreținere pentru ca în fiecare luna se plătește o întreținere chiar dacă nu sta nimeni. Doamna de la asociație a vrut sa mă pună din luna Ianuarie cu pretextul ca ear fi spus cineva ca acolo se locuieste. Persoanele care ia spus ăsta stau și pândesc cine intră în bloc după care se duce la asociație și spune. Pentru. P.S. Eu locuiesc la 40 km de oraș. Ce pot sa fac să înțeleagă că acolo nu a stat nimeni.