avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doresc sa știu un răspuns. Am lucrat la o firma unde ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doresc sa știu un răspuns. Am lucrat la o firma unde am anunțat ...

Doresc sa știu un răspuns. Am lucrat la o firma unde am anunțat un șef ca renunț la post din anumite motive și mi sa spus ca trebuie sa fac lichidarea
Lichidarea din câte știu se face atunci când semnezi un contract iar eu nu am semnat nimic.
Pe data se 9 August am facut lichidarea dar pana acum nu mi-a fost plătită luna lucrata

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:28, 23 August 2022
Puteti sesiza ITM in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
De cand lucrati la acea societatea?
Am lucrat puțin timp foarte puțin ma angajasem recent dar din motive de sănătate am renunțat

Cornel Vasile a scris:

De cand lucrati la acea societatea?

Solicitati, in scris, angajatorului sa va comunice :
- adeverinta de vechime
- decizia de incetare
- un exemplar de pe contractul individual de munca

In situatia in care refuza sa va inmaneze un exemplar de pe acestea, puteti sesiza ITM-ul.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am fost la firma sa îmi cer dreptul pe perioada lucrata și am avut surpriza ca in loc de bani mi sa dat contractul de angajare sa îl semnez și notificarea de încetarea contractului individual de munca s-ar de plata nu se știe

Alte discuții în legătură

Contract de muncă Raluca Amalia Raluca Amalia Bună seara!De trei zile m-am angajat la Mega Image,dar nu am semnat nici un contract.Nu trebuia să semnez încă din prima zi? (vezi toată discuția)
Bună dimineața,eu lucrez cu c.m. din data de 10.08.2024,anterior ... Mario alexandru Mario alexandru Bună dimineața,eu lucrez cu c.m. din data de 10.08.2024,anterior am lucrat câteva luni fără contract, deoarece firma era la început și le am dat ... (vezi toată discuția)
In cat timp trebuie semnat contractul de munca? Tania58 Tania58 In cat timp se poate semna contractul de munca pentru o persoana care a fost angajata pe 20 ianuarie si pana acum nu a semnat contractul? Poate dura mai mult? ... (vezi toată discuția)