avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Activitate Bombaful1978

Activitate Bombaful1978

Ok scuzama PS....Dar sunt așa de nervoasa încât nu știu ce să mai fac,și atunci când intru să-mi citesc mesajele nu bag bine de seamă.... scuzele mele

proastasatului a scris:

Dna cititi cui m-am adresat cu cuvintele "schimbati refrenul"! Nu dvs, ci lui agpas!
Adresarea catre dvs incepe de la "Doamna draga" si v-am sugerat doua plangeri penale, una ptr rele tratamente si una ptr retinerea copilului fara acordul dvs in temeiul lui art 379 alin 1.

D.na PS în primul rând nu am nevoie și nu v-am cerut părerea despre cazul meu.refrenul îl cânt când vreau și în orice moment.si nu tre să-ți dau socoteală.am citit tot ce mi-au răspuns utilizatorii dar le-am răspuns la fiecare pe rând.

proastasatului a scris:

agpas mai schimbati refrenul :
daca celalalt parinte nu colaboreaza si nu are interes ca tatal sa fie prezent in viata copilului.

Aici situatia e invers ,mama vrea sa recupereze copilul de la tata. Cum va spuneam, e util sa cititi ce scriu utilizatorii, scopul fiind sa le raspundeti lor, nu sa va reluati refrenele.
Doamna draga faceti o plangere pe rele tratamente aplicate minorului pentru lipsirea acestuia de educatie, socializare, timp dedicat recreerii etc. Aici e vorba, dincolo de orice alt aspect legal,de un copil terorizat si lipsit de drepturile sale.
Faceti plangere si pe 379 alin 1 retinerea copilului fara acordul dvs.

Against stai liniștit că nu mă dezamăgești cu cea ce spui.sunt eu deja amăgită cu această problemă și văd că nimeni numai ia măsuri ca să-mi pot lua fata.B8ne zis asta-i Romania cu legi sau fără legi nimic nu se va reuși să obti cea ce a fost în avantajul meu.dar dacă le dai m....ă imediat îți stă la dispoziție.
D.nul When copilul îl ține în casa mereu,nu o scoate la plimbare sau in parc.si dacă aș angaja unul de la pază, mi-e teamă că situația se va înrăutăți.Asta-i România adică cei care nu duc până la capăt problemă.in tine
Bună ziua nu am fost căsătoriți D.nulWhen am stat 8n concubinaj 4 ani.problema este că nu cred că voi avea șanse să-mi iau copilul.nu,nu o duce nici la grădiniță asta-i și mai mare problemă.
Bună ziua am făcut și plângere penală adică executorul meu.Si am trimis scrisoare la București și mi-au răspuns zicandu-mi că trebuie să rezolv tot cu un executor.Totusi vă mulțumesc pentru răspuns D.nul Av.Petre și vă doresc o duminica frumoasa și plăcută.
Deci pana mai acum o luna am terminat cu Av.mea si mi-a spus ca eu am terminat cu ea tot,si ca ramane sa vb cu executorul.eu am sunat-o si acum 2 sapt. pe D.na Av. dar mi-a zis in felul urmator ca daca vreau sa-mi iau fata trebuie sa-i mai dau o suma mare in euro.deci si faptul ca situatia cu ea am inchis-o nu vad de ce trebuie sa-i mai dau acesti bani.in fine eu acum mai am asta de facut ,ajungand in romania am sa contactez D.na executor si am sa fac ultimul pas ca sa-mi iau copilul cu forta ca altfel nu am sa reusesc niciodata sa o iau.si nici n-as vrea sa o las la tatal ei deoarece este un alcolist violent etc.ah va multumesc pt raspunsurile date.
Multumesc D.nul AV.Claudiu asta am sa si fac,cand ma reintorc in romania cum am ramas stabilit intalnirea cu doamna executor si am sa-i spun despre aceasta plangere.dar totusi ma nedumereste ceva.faptul ca el face atatea recursuri si pe mine nici nu ma intereseaza de ce tribunalul din turda si cluj ma vrea prezenta in instanta?atunci nu ma prezint pt ca nu fac eu recursurile,odata ce am hotararea si mi-au dat.o mie in custodie nu vad de ce aceasta problema nu este rezolvata.au trecut deja 5 ani si copilul e tot la tatal fetei.
as vrea sa fac o plangere penala in legatura cu inapoierea fetitei mele,dar nu stiu ce tip de model imi trebuie si cum sa-l fac.cineva ma poate ajuta?multumesc anticipat.ah uitasem daca am sa fac acest model pt plangere penala as vrea ca aceasta plangere sa ajunga la bucuresti si la directia de drepturi umane uniunii europene,ceva de genul asta.
Domnul Claudiu am avut avocați și nu m-au rezolvat așa cum mă așteptam anul acesta am fost in Romania pe 5 Martie la sediul poliției să mă prezint așa cum m-i sa cerut.dar situația sa cam nasolit in sensul că domnul polițist mi-a zis să dau o declarație înscrisă sau verbală non conform legii și fără număr de înregistrare și eu nu am fost de acord cu așa ceva.deci țin să vă spun că ei dacă am câștigat procesul și am vb cu asistenta sociala psiholog și executor tot nu am putut să-mi iau copilul.deci ce sa mai zic și nu știu ce să mai cred.el face recursuri de fiecare data,dar pe mine mă interesează problema de a-mi lua copilul.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Apelați la avocat pentru a avea sprijin juridic.
Hotărârea se poate executa silit prin executor si nu prin poliție.