as vrea sa fac o plangere penala in legatura cu inapoierea fetitei mele,dar nu stiu ce tip de model imi trebuie si cum sa-l fac.cineva ma poate ajuta?multumesc anticipat.ah uitasem daca am sa fac acest model pt plangere penala as vrea ca aceasta plangere sa ajunga la bucuresti si la directia de drepturi umane uniunii europene,ceva de genul asta.
Nu exista un tipizat.
Avocații se ocupa de redadactarea plangerilor penale sau le fac direct oamenii neavocati.
Plângerea se depune la organul competent c9nform legii si nu unde vrea fiecare ...
Multumesc D.nul AV.Claudiu asta am sa si fac,cand ma reintorc in romania cum am ramas stabilit intalnirea cu doamna executor si am sa-i spun despre aceasta plangere.dar totusi ma nedumereste ceva.faptul ca el face atatea recursuri si pe mine nici nu ma intereseaza de ce tribunalul din turda si cluj ma vrea prezenta in instanta?atunci nu ma prezint pt ca nu fac eu recursurile,odata ce am hotararea si mi-au dat.o mie in custodie nu vad de ce aceasta problema nu este rezolvata.au trecut deja 5 ani si copilul e tot la tatal fetei.
Angajati avocat ca sa va reprezinte în procesele lui si il va obliga sa va plateasca avocatul.
Ca sa luati copilul trebuie să mergeți cu executorul acolo.
Deci pana mai acum o luna am terminat cu Av.mea si mi-a spus ca eu am terminat cu ea tot,si ca ramane sa vb cu executorul.eu am sunat-o si acum 2 sapt. pe D.na Av. dar mi-a zis in felul urmator ca daca vreau sa-mi iau fata trebuie sa-i mai dau o suma mare in euro.deci si faptul ca situatia cu ea am inchis-o nu vad de ce trebuie sa-i mai dau acesti bani.in fine eu acum mai am asta de facut ,ajungand in romania am sa contactez D.na executor si am sa fac ultimul pas ca sa-mi iau copilul cu forta ca altfel nu am sa reusesc niciodata sa o iau.si nici n-as vrea sa o las la tatal ei deoarece este un alcolist violent etc.ah va multumesc pt raspunsurile date.