avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate vvicki

Activitate vvicki

Buna ziua,
Va multumesc frumos pentru raspuns si revin cu date suplimentare cu rugamintea de a ma lamurii in cazul meu.
Suntem o societate de prestari servicii lucrari instalatii electrice, administratorul este trecut in actul constitutiv ale firmei si intrebarea mea este daca, ii putem face contract individual de munca pe functia de administrator sau pe o alta functie de conducere sau executie.

Multumesc, anticipat,

george-neagu a scris:

Da. De exemplu daca este trecut ca administrator in actele constitutive ale unui srl cu activitate de comert, se poate angaja cu contract de munca ca vanzator.

Administratorul unei societati comerciale se poate angaja cu contract individual de munca in societatea pe care o administreaza? Daca da - pe ce post se poate angaja?
Buna ziua si va multumesc,
Postul este de functionar public.
Nu inteleg dece trebuie sa inchid firma mea personala. Exista o portita care sa imi confere dreptul de a lasa firma mea sa mearga mai departe insa fara a incheia contracte de prestari servicii cu diversi clienti pe zona unde urmeaza sa functionez ca funtionar public (architect sef in primarie) ?

Inca odata va multumesc,
Victorita,

Cornel Vasile a scris:

Postul este de functionar public sau personal contractual?

Ma numesc Victorita si sunt arhitect. Detin o societate de arhitectura la care sunt asociat unic cu drept de semnatura.
Doresc sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post de arhitect sef intr-o primarie.
Intrebare: Daca obtin postul de arhitect sef in primarie, legea in viguare ma obliga sa inchid firma la care sunt asociat unic cu drept de semnatura?
Daca DA, va rog sa imi spuneti legea in baza careia sunt obligata sa inchid firma si totodata suspendarea dreptului de semnatura.
Va multumesc anticipat,
Sunt absolvent al facultatii de kinetoterapie in 2016 si detin autorizatie de libera practica.
Doresc sa aflu ce acte imi sunt necesare pentru a deschide un cabinet de fizioterapie si kinetoterapie si care sunt conditiile. (este obligatoriu asocierea cu un medic de recuperare sau este suficient un contract de colaborare cu acesta)?

Va multumesc si astept cu nerabdare ajutorul dumneavoastra