avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conditii ocupare post de arhitect sef intr-o primarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conditii ocupare post de arhitect sef intr-o primarie

Ma numesc Victorita si sunt arhitect. Detin o societate de arhitectura la care sunt asociat unic cu drept de semnatura.
Doresc sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post de arhitect sef intr-o primarie.
Intrebare: Daca obtin postul de arhitect sef in primarie, legea in viguare ma obliga sa inchid firma la care sunt asociat unic cu drept de semnatura?
Daca DA, va rog sa imi spuneti legea in baza careia sunt obligata sa inchid firma si totodata suspendarea dreptului de semnatura.
Va multumesc anticipat,
Ultima modificare: Joi, 29 Noiembrie 2018
vvicki, utilizator
Cel mai recent răspuns: archibaldo , utilizator 04:50, 24 Septembrie 2020
Postul este de functionar public sau personal contractual?
Buna ziua si va multumesc,
Postul este de functionar public.
Nu inteleg dece trebuie sa inchid firma mea personala. Exista o portita care sa imi confere dreptul de a lasa firma mea sa mearga mai departe insa fara a incheia contracte de prestari servicii cu diversi clienti pe zona unde urmeaza sa functionez ca funtionar public (architect sef in primarie) ?

Inca odata va multumesc,
Victorita,

Cornel Vasile a scris:

Postul este de functionar public sau personal contractual?

Ultima modificare: Luni, 3 Decembrie 2018
vvicki, utilizator
Obligatoriu - exista o adresa ANI la solicitarea OAR care precizeaza clar interdictia unui arhitect-sef de a mai desfasura orice tip de activitate de proiectare remunerata sau neremunerată, Eu personal ca rhitect-sef nu am avut voie sa-i semnez proiectul de casa fratelui meu desi aceasta casa este in alta parte a tarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii secretar unitate administrativ teritoriala aleko27 aleko27 Buna ziua, Secretarului de unitate administrativ teritorial, exercitand prin dispozitia Primarului functie publica de conducere de sef serviciu, prin cumul ... (vezi toată discuția)
Functionar public- expert in diferite proiecte pentru accesarea fondurilor europene ? ADI1981 ADI1981 buna ziua sunt un functionar public la o primarie din judetul Gorj si ma ocup de tot ce tine de proiectele europene : identificare , depunere , implementare ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate deschide un birou de arhitectura? Deltaco2009 Deltaco2009 Buna ziua, Am si eu o intrebare: In ce conditii se poate deschide un birou de arhitectura in cazul in care inca sunt student la facultatea de arhitectura? (vezi toată discuția)