avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Activitate A_Corina

Activitate A_Corina

Pe data de 10 mai am predat masina la service-ul autorizat al marcii pentru o inlocuire de piesa pe garantie. De atunci am tot fost amanata cu reparatia pe motiv ca piesele comandate in 2 etape nu se potrivesc si de 3 saptamani ca piesa nu este in stoc la furnizor.

Nu vor sa imi dea masina inapoi oricat de mult am insistat deoarece este dezasamblata si este greu sa o asambleze inapoi pana nu inlocuiesc piesa.
Mi s-a oferit masina la schimb insa am refuzat deoarece in zona unde parchez cu siguranta va fi zgariata/lovita (vecinii nu sunt cei mai grijulii) si nu vreau sa platesc reparatia altei masini.

Am facut reclamatie la ANPC insa nu am primit nici un raspuns din partea lor.

Va rog sa ma ajutati cu o cale prin care imi pot recupera masina. Credeti ca pot apela la politie pentru aceasta speta?
Răspuns la discuția Raportare modificare sofer la ARR
Aveti idee in ce situatii este examinat acest raport si cum se verifica veridicitatea datelor mentionate?

Mi s-a atribuit de curand aceasta responsabilitate, fara instruire si nu cunosc foarte bine problema.

Va multumesc pentru raspunsul anterior.

Cornel Vasile a scris:

Fapta reprezintă încălcări grave ale prevederilor Regulamentului (CE) nr. 1.071/2009, ale Regulamentului (CE) nr. 1.072/2009, ale Regulamentului (CE) nr. 1.073/2009, ale Ordonanței Guvernului nr. 27/2011, cu modificările și completările ulterioare, și ale normelor de aplicare a acesteia.

Fapta se sancționează cu amendă de la 4.000 lei la 6.000 lei.

Raportare modificare sofer la ARR

Buna ziua,

Astazi am constatat ca am uitat sa raportez data de incetare pentru un sofer in registrul online ARR. Perioada de raportare de 15 zile conform HG 69/2012 a trecut de ceva timp.

Daca fac raportarea astazi cat de grava este situatia?

Multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua,

Daca pe contractul de instrainare-dobandire a unui mijloc de transport sunt stampilate rubricile din partea de sus stanga si dreapta mai sunt necesare certificatul fiscal si fisa de inmatriculare primite de la vanzator?

Va multumesc.